Gastenboek

15 gedachten over “Gastenboek

 1. hallo, ik ben Marjo, 49 jaar en in september kom ik al 2 jaar om af te vallen. Ik ben tot nu toe ongeveer 16 kilo afgevallen! Die 16kilo ben ik eigenlijk gelijk in het eerste jaar afgevallen, daarna ben ik redelijk op gewicht gebleven, maar ik ben nog steeds te zwaar, mijn BMI en VET%zijn nog te hoog!! Joyce heeft mij steeds geadviseerd en aangemoedigd om te gaan sporten, om nog wat kilo’s kwijt te raken, maar dat stelde ik maar altijd uit onder het mom van “te druk, geen tijd ,geen zin, moet werken enz. enz.” Op mijn werk zei ik  altijd : ik moet van mijn gewichtsconsulente gaan sporten om nog wat af te vallen, dus toen kwam altijd de vraag : ben je al aan het sporten?? Ja , toen kon ik er niet meer aan onderuit! Ik ben nu bij ons in de wijk aan het fitnessen. Ik was nog nooit naar een sportschool geweest, laat staan op zo’n apparaat gestaan of gezeten en ik moet zeggen , ik vind het geweldig.Ik ben nu sinds april regelmatig aan het sporten, ik fiets , ik ren en ik train mijn buik-rug- en armspieren. Ik val nu geleidelijk weer wat af.Ik kan het iedereen aanbevelen. Je moet er gewoon tijd voor maken.Ik ben dan wel flink wat kilo’s kwijt, maar geloof me het is moeilijk en zonder de steun van mijn omgeving en de wekelijkse weegmomenten en hulp van Joyce had ik het waarschijnlijk niet zover geschopt. Ook heel belangrijk voor mij zijn de dagelijkse eetverslagen. Ik SCHRIJF elke dag op wat ik eet, want zo blijf je bewust van wat je allemaal eet en blijf ik redelijk binnen mijn max aan calorieen!  Ik kan iedereen aanbevelen om bij Joyce iets aan je gewicht te gaan doen, dwz je eetpatroon en je gedrag wat betreft eten, te gaan veranderen. Je krijgt heel veel folder materiaal van het voedingsentrum en   Joyce geeft veel tips, bv lekkere recepten of boeken voor te lezen, kortom een zeer goede persoonlijke begeleiding. Het is zeer zeker de moeite waard!

 2. Hoi allemaal,
  Sinds juni 2011 ben ik na vele lijnpogingen gestart bij Joyce. De vele lijnpogingen zorgden ervoor dat ik een veel te hoog gewicht had gekregen, geen energie mee had en me helemaal niet goed voelde. In het eerste gesprek gaf Joyce uitleg over de cursus, want we spreken niet over lijnen of dieten.
  Ik was heel sceptisch, geloofde eigenlijk niet wat ze me vertelde en toen ik mijn voedingsschema kreeg en zag dat ik per dag 1700 kcal mocht eten, dacht ik: Waar ben je nu weer mee begonnen.
  Maar goed, ik heb het schema gevolgd en heb geen moment honger gehad; in tegendeel: ik had nog nooit zoveel gegeten als ik ging lijnen. Na een week was de weegdag: Tja… dacht ik… dat zal wel balen worden, echter ik was meer dan 2 kg afgevallen!!!!
  Ongelooflijk!!!
  Na een maand was ik 4 kg kwijt en mijn vetpercentage aanzienlijk gedaald. Het sporten heb ik in deze periode ook opgepakt en dat ging ook veel beter.
  Nu, na 2 maanden ben ik 6 kg afgevallen en mijn BMI zit weer in de oranje zone en ik voel me stukken beter en fitter.
  De tips die ik gekregen heb, klopten allemaal!!!
  Uiteraard moet ik nog een aantal kilo’s afvallen totdat ik weer in de groene zone zit, maar daar heb ik met de hulp van Joyce alle vertrouwen in.
  Langzaam ben ik nu ook onze bijeenkomsten aan het afbouwen. Voor mij is de wekelijkse bijeenkomst niet meer nodig!
  Ik kan iedereen aanraden, om deze cursus te volgen. Ook als je, net zoals mij al jarenlang met een overgewicht kampt en alles al geprobeerd hebt: Dit werkt gegarandeerd! Natuurlijk, zijn er ook bij mij de moeilijke momenten, maar omdat het voedingsschema, zo uitgebreidt is kan ik er veel beter tegen.
  gr. een heel tevreden afvalster.

 3. Hallo

  Ik ben 52 jaar oud en na een ernstige ziekte ben ik 15 kilo bijgekomen. Mijn stress gaat door de koelkast en zodoende kwam ik geleidelijk aan steeds iets meer bij.Uiteindelijk kreeg ik last van mijn gewicht en besloot ik af te gaan vallen. Steeds hield ik het maar een paar dagen vol en dan begon ik nog meer te eten dan voorheen.Ik zag een advertentie van Joyce staan en heb gelijk gereageerd.Tijdens het intake gesprek raakte ik ervan overtuigd dat ik het met haar hulp zou gaan “redden”.
  Ik ben anders en meer gaan eten en de kilo`s zijn eraf gegaan.Joyce vertelde ook steeds dat ik meer moest bewegen maar ik ben niet zo`n sporter. Ik ben toen gaan line dance en dat bevalt zeer goed.
  De grafiek die Joyce heeft gemaakt van mijn afvalpoging is er een die na de eerste week flink in de afdaling is gegaan.
  Ik ben nu een halfjaar verder en er zijn 10 kilo vanaf.
  Ik voel me stukken beter en heb meer energie.
  Dank je wel Joyce voor de begeleiding. Je was er voor mij op het juiste moment.

  Anit:-)

 4. Ik heb bij Joyce geen moment het idee gehad dat iets ‘moest’ of iets ‘niet mocht’. Tijdens mijn consulten bij Joyce sloop er bij mij een bewustere manier van eten in. Ik ben mij meer gaan beseffen waarom ik (meer) at op bepaalde momenten.
  Ik heb die weken bij Joyce ervaren als een verhelderende stap in de verandering van mijn eetpatroon. Sinds ik mij daar bewuster van ben kan ik ook makkelijker de draad weer oppakken mocht ik een terugslag(je) hebben.
  Dank je wel Joyce.
  Groetjes Els Langeveld

 5. Ben begin 2012 begonnen bij Joyce om iets te doen aan mijn slechte eetgewoonten en als bijkomend voordeel, toch een aantal kilo’s afvallen.Nu is Joyce zeer naaste familie ( mijn zus) en dus was het een extra uitdaging. Joyce dacht eigenlijk niet dat ze mij zover zou krijgen, ik dacht dat het haar nooit zou lukken.Maar al vrij snel was het voor ons allebei de uitdaging er een succes van te maken, en dat lukte wonderwel!Voor de zomer had ik mijn eetgewoontes al heel goed aangepast dankzij de uitstekende tips en trucs van Joyce ( zowel op gebied van voedsel alsook op gebied van bewegen/sporten), en ook het gewicht is inmiddels met ruim 10 kilo afgenomen. Ik zit nu op een meer dan perfect BMI gewicht, en eet nog altijd heel lekker, maar wel veel gezonder.Ben trots op mijn zus, en zij op mij! Super dat we dit zo samen hebben klaargespeeld, we lachen er nu nog vaak om als we bij elkaar zijn!Met de juiste discipline van je zelf, en de goede begeleiding van Joyce, wordt het altijd een succes! Dank je zusje, groetjes van je broer!

 6. Hoi Allemaal,
  Na langdurig ziek te zijn en heel wat kilo’s erbij heb ik na wat pogingen om af te vallen besloten om hierbij ondersteuning te vinden. Zo kwam ik terecht bij Joyce. Ik ben 4 september 2013 begonnen met het aanpassen van mijn voedingspatroon, zonder hierbij het gevoel te hebben dat ik streng moet zijn en niks meer mag. Nu ruim anderhalve maand later en ruim 5.5 kilo lichter, gaat het nog steeds perfect ik ben sinds vorige week ook nog begonnen met fitness en wil dit erbij blijven doen. Ik voel me stukken beter en ben blij met de begeleiding van Joyce, tips, adviezen enz. Ik wil nog ongeveer 5 kilo eraf en ben overtuigd dat me dit op deze manier gaat lukken.
  Diana

 7. Hoi Hoi
  Ik ben door ziekte en stoppen met roken flink aangekomen. Pogingen om zelf af te vallen lukte niet, ondanks al het sporten wat ik deed.
  Ik ben in november bij joyche begonnen en heb van haar een hele goeie en fijne begeleiding en tips gekregen.
  Nu 20 juni ben ik al 14 kg kwijt, zonder het gevoel te hebben dat ik aan het lijnen ben.
  Enn we gaan met goie moed verder, Joyche Bedankt 🙂 🙂

 8. Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om naar Joyce te gaan. Het klikte goed en dat is belangrijk. Mijn doel was om onder de 80 kilogram te komen. Dat ging geruisloos snel. Tijdens de cursus krijg je goed inzicht in je eetpatroon en leert gezond en regelmatig eten. Je hebt niet het idee dat je op dieet bent of aan de lijn doet. Toen bedacht ik: ‘Als ik nu eens een BMI lager dan 25 heb.’ Ook dat is gelukt! Ik heb geleerd gezonde keuzes te maken. Verder geeft Joyce tips en inzichten die je op weg helpen en steunen. Ze motiveert op moeilijke momenten en onderzoekt ook met je wat het nu zo moeilijk maakt en hoe je er in de toekomst beter mee kunt omgaan. Ik ben na het behalen van mijn doelen nog een jaar regelmatig komen wegen, als stok achter de deur en om te zien of ik het onder de knie heb om ook na een vakantie of de feestdagen op gewicht te blijven. Joyce, heel veel dank!

 9. Zelf afvallen vond ik ontzettend lastig en lukte mij ook niet ondanks flink sporten. Via mijn zus ben ik bij Joyce uitgekomen. Zonder het gevoel te hebben dat ik hier iets niet mag of moet gaat het nu hartstikke goed. Toen uiteindelijk bleek dat mijn vriend en ik ook nog zwanger waren is het programma hier ook heel gemakkelijk op aangepast, omdat ik vooral gezonder aan het eten was en ik dit dus ook mocht voortzetten tijdens de zwangerschap.

 10. Na jaren zelf proberen gezond te eten met het doel om af te vallen, bleek ik het toch niet zelf te kunnen.
  Ik kwam bij Joyce terecht en tijdens de eerste afspraken bleek dat ik door te weinig en verkeerd te eten juist gewicht bleef vasthouden. Hierna heb ik me gefocust op de tips van Joyce, vaak waren deze (achteraf) heel logisch. Door gezond te eten, meer te eten en beter te luisteren naar mijn lichaam ben ik binnen 1 jaar 11% van mijn (start)gewicht afgevallen! Ik ben heel trots op mezelf, maar vooral erg blij dat Joyce mij deze inzichten heeft gegeven en het daardoor is gelukt! Het is niet moeilijk, stressvol of smakeloos…..het is geweldig om te ervaren hoe het werkt.
  Bedankt!

 11. Mijn vriend kwam op een dag thuis en zei dat het voorbij was tussen ons, hij zei ook dat hij verliefd was op iemand anders, ik was in de war en ik vraag om hulp van mijn vriend. Ze vertelde me hoe heer Bubuza haar gebroken huwelijk herstelde na twee jaar scheiding. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via whatsapp: +1 505 569 0396 en hij beloofde mij ook te helpen met zijn spreuk. Ik volgde zijn instructies en alles gebeurde binnen 12 tot 16 uur, precies zoals Lord Bubuza me had beloofd. Mijn vriend kwam huilend terug en smeekte me om hem te vergeven, ik was verrast, alles gebeurde binnen 15 uur nadat de betovering was uitgesproken. Heer Bubuza is als een God op aarde omdat hij een probleemoplosser is.. Neem contact op met heer Bubuza voor hulp via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 12. Mijn vriend kwam op een dag thuis en zei dat het voorbij was tussen ons, hij zei ook dat hij verliefd was op iemand anders, ik was in de war en ik vraag om hulp van mijn vriend. Ze vertelde me hoe heer Bubuza haar gebroken huwelijk herstelde na twee jaar scheiding. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via whatsapp: +1 505 569 0396 en hij beloofde mij ook te helpen met zijn spreuk. Ik volgde zijn instructies en alles gebeurde binnen 12 tot 16 uur, precies zoals Lord Bubuza me had beloofd. Mijn vriend kwam huilend terug en smeekte me om hem te vergeven, ik was verrast, alles gebeurde binnen 15 uur nadat de betovering was uitgesproken. Heer Bubuza is als een God op aarde omdat hij een probleemoplosser is.. Neem contact op met heer Bubuza voor hulp via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 13. FOR RECOVERY OF STOLEN BITCOIN / CRYPTOCURRENCY ,  RECOVERY OF LOST FUNDS FROM SCAMMER.  Have  you ever been a victim of a scam?  or have you lost your money to fake hackers online? I implore you to contact this trustworthy hacker and   recovery expert QUADHACKED@GMAIL.COM , I was a victim of fake people posing as  binary options and bitcoin investors,  I lost a sum of $4,000 and 2BTC from my bitcoin wallet to these fakes. It took a while before I realized they were scams and this really hurt .Then an in-law of mine heard about it and recommended to me a specialist with the address –  QUADHACKED@GMAIL . COM  . He helped me recover my lost bitcoins  in less than 72hrs  and the fakes were caught and made to pay for what they did to me .if you have lost any amount to online scams and you’re seeking to recover LOST FUNDS from wallet hackers, fake hackers,  online dating scams, BTC wallet hack, recovery of lost funds from fake binary investors  .Reach out to Quadhacked  to help you ,and you will be so glad you did so, best believe .
  :. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *